Στις 27.11.2024 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο ξενοδοχείο Atlantis ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων όπου συμμετείχαν τα περισσότερα ξενοδοχεία του προγράμματος με τους γενικούς διευθυντές, τους chef και τους F&B. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις, τα ευρήματα της έρευνας των πελατών, το case study αλλά και οι λειτουργίες του APP και του Waste Analysis Tool. Αυτά τα ξενοδοχεία αντιπροσωπεύουν τις βασικότερες τυπολογίες των Ελληνικών ξενοδοχείων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε ανάλυση σχετικά με τη διαχείριση και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, με βάση δεδομένα από διάφορες πηγές, όπως ερωτηματολόγια επισκεπτών, οδηγούς βέλτιστων πρακτικών και στατιστικά στοιχεία για τη σπατάλη τροφίμων από το 2023 και το 2024.


